След редица дребни проблеми дойде време и на нещо по-серозно.Та вчера реших да изляза малко на кафе из Малдост с една приятелка.Дотук всичко е чудесно,разходих се и до хижа Алеко.Навръщане на Люлинската караулка вкарвам от четвърта на треда,пускам съединителя и подавам газ.В тоя момент колата се изфорсира до към 3000 об. и зацепи.Помислих че съм стъпил на лед и гумите са превъртяли.Набрах скорост и тръгнах да превключвам на четвърта и в този момент вече не можех да превключа на която и да е предавка.Ясно,нещо и стана
Доста неприятно като се има предвид че не съм сам
Спрях изгасих колата и включих първа,натискам съединитела и тогава паля.Ситуацията при това положение е доста странна,защото колата започва да върви ,като че съм натиснал педала до средата.И така леко леко се прибрах
По някакъв начин успявах да ги докарам до четвърта скоростите.Днес я карам на един приятел в сервиза и опитахме да обезвъздушим помпите на сиединитела-никакъв успех.Попита ме дали ми е претрисало като потеглям.Най-интересното беше че ми правеше такъв номер от 1 седмица и ми вика че трябва да сваляме скорости.Какъв ли може да е проблема.........?

Comment